Sajó Hús Kft.
Borsod-Abaúj-Zemplén
3561 Felsőzsolca, Állomás u. 11.
e-mail:sajohus@axelero.hu

Telefon: 46/411-929  
Fax: 46/411-848  
 
Cégbemutató:
Cégünk hosszú távú fejlesztési programjámnak jelentős állomásához érkezett. Megteremtve annak a feltételét, hogy alkalmassá vált az EU-csatlakozás utáni üzemelésre.
Magaszintű követelményeknek elegettéve biztosítja:
a higiénikus vágás, hús hentesáru gyártás és forgalmazás műszaki feltételeit, az üzemi és személyi higiéniát, a közegészségügyi, járványügyi és állategészségügyi rendeletek betartását, a Veszély Elemzés, Kritikus Szabályozási Pontok, azaz a HACCP rendszer működését, a garantált minőséget.
Alapítási éve: 1990
Éves árbevétele: 2000 évben, 1milliárd forint
Tagjai: a HÚSCÉH-nek a B.-A.-Z. megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, az Északmagyarországi Munkaadói és Gazdasági Közösségnek.
Cégkategória:
Gyártó, termelő, feldolgozó
Szolgáltató
Nagyker
Kisker
Iso minősítés:
HACCP
Tevékenységi kör, címszó:
élelmiszeriparhúsipar
húskészítményekélelmiszerkereskedelem
húsfeldolgozás
Termékek, szolgáltatások:
húsiparhúsfeldolgozás
húskereskedelemhúskészítmény
élelmiszer kereskedelemsertésvágás
tőkehúshúsipar
vörösárufelvágott
kolbászhurka
kenőmájassajt
füstölt hússzalonna
vákuumcsomagolt termékek
Gyártott, forgalmazott márkák:
FRUZSISOMA
SAJÓ